Att ta med hunden på fiskeäventyret

Alla fiskeentusiaster vet att man kan få åka långt för att hitta de bästa fiskevattnen, men det är oftast värt mödan. Älskar man att fiska så finns det inget mer stimulerande än att hitta det där perfekta stället där fångsten är en suverän blandning av god och lagom utmanande.

Fiske i Norge

I Sverige finns det ett stort fiskeintresse såväl på sommaren som på vintern och i Sverige har vi gott om bra fiskeställen, men det är heller inte ovanligt att svenska fiskare åker till grannlandet Norge för att fiska och njuta av den vackra naturen. Har du inte upplevt de norska fiskevattnen så har du ett oförglömligt äventyr framför dig. Längs fjordarna, kusten och de stora älvarna kan du som älskar fiske njuta av fiske när det är som absolut bäst, boka in din fiskesemester redan nu och satsa på att komma iväg när det råder högsäsong.

Hitta prisvärda boenden i Norge

I Norge är älvarna, åarna och insjöarna fyllda med vildöring, lax, harr, gädda, sik och röding vilket gör att du enkelt kan fiska och tillreda dig en utsökt middag i det vilda. Norrmännen har insett hur populärt det är att komma till Norge för att fiska så det finns gott om sovplatser och har du familjen med dig så är det inga problem att hitta mysiga stugor till rimliga priser nära de bästa fiskevattnen. Hos Hometogo kan du välja bland ett stort utbud av stugor och andra typer av boenden på de mest attraktiva ställena i Norge.

Ta med hunden på fiskeresan

När man reser iväg på en friluftssemester så vill man gärna ta med hunden om man har en sådan, och till Norge så passar det utmärkt. Här finns det oerhört vackra och generösa ytor att gå på och mycket natur att njuta av såväl för människan som hunden. Men för att ta med en hund på en fiskesemester kräver lite planering, införskaffa grindar och eventuellt en bur som hunden kan vara i när familjen är ute och fiskar, men se alltid till att hunden har den komfort som den kräver i form av rätt temperatur, vatten och något mjukt att ligga på när ni inte är där. Du kan hitta riktigt bra grejer hos Haromi, dessutom är deras grindar och burar enkla att montera och frakta med sig. Glöm inte att ha en flytväst med till hunden om den är med ute i båten eller på bryggan.